Wedstrijd Dicht bij huis 2020

Nu we voorlopig digitaal verder moeten, willen velen van ons toch graag met hun hobby bezig blijven. Om die reden hebben we besloten om voor de digitale avond van 28 mei een fotowedstrijd te organiseren met als thema “Dicht bij huis”.
Met dit thema kun je alle kanten op mits de foto maar dicht bij je eigen huis is gemaakt. Vaak valt daar nog heel veel moois te ontdekken om te fotograferen, of het nu een macro-opname van een mooie bloem betreft, een leuk portret, een luchtopname met een drone of wat dan ook. Laat je fantasie werken!

De foto’s moeten uiterlijk maandag 25 mei ingestuurd worden via de website van de club en met de gebruikelijke omvang en naamgeving zoals je ook op de website kunt lezen.

Wij zullen dan een aantal uren voor de start van de digitale clubavond de foto’s geanonimiseerd beschikbaar stellen. We vragen van jullie om op die avond voor 7 uur je stemmen in te sturen naar fredbisschop52@gmail.com. Je stemt op de in jouw ogen drie beste foto’s. De beste foto geef je 3 punten, nummer twee 2 punten en nummer drie krijgt 1 punt.

Uitgelichte foto

Winnaar 1e prijs Fred1
Winnaar 1e prijs Fred1

Andere activiteiten

Meer foto's

Leden foto's

Deze foto’s zijn alleen toegankelijk voor leden.