Wedstrijd Dubbele belichting 2023

Niet één keer klikken maar twee keer en dat diverse malen herhalen om een mooie dubbele belichtingsfoto te maken.
Dat wordt onze uitdaging!
Francien en Frank zullen deze avond deskundig begeleiden en wie weet . . . . wordt de winnaar/winnares ook met een dubbele belichting vastgelegd.

Dubbele belichting
Dubbele belichting en meervoudige belichting is een techniek waarbij je 2 of meer foto’s samenvoegt tot één foto.
Het is een optie die in de meeste digitale camera’s aanwezig is. Mocht die optie niet in je camera zitten, dan zijn er nog mogelijkheden om wel een dergelijke foto te maken.
Dubbele belichting is mogelijk in foto bewerkingsprogramma’s.
Bij de voorbereiding op donderdag 18 april gaan we hier dieper op in. We bespreken verschillende mogelijkheden.
Die avond gaan we er ook zelf actief mee oefenen. Neem je camera en statief op deze avond mee!!
Maak voor de wedstrijd van 4 oktober een foto met deze techniek. Het is uitdagend en spannend om dit met je camera uit te proberen.
Maar je mag ook een foto inleveren die als dubbele belichting met een fotobewerkingsprogramma is gemaakt.
Succes namens Frank en Francien.

Uitgelichte foto

Andere activiteiten

Meer foto's

Leden foto's

Deze foto’s zijn alleen toegankelijk voor leden.