Lezing door Richard Verroen, natuurfotograaf.

Wil jij ook leren hoe je beter kunt worden in het maken van natuurfoto’s? Kom dan op donderdag 2 mei 2023 naar de lezing over natuurfotografie van Richard Verroen bij Foto- en Videoclub Stichtse Vecht.

Richard fotografeert al sinds zijn achtste. Toen hij twaalf was kocht hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera en begon hij de natuur vast te leggen. Eerst vogels en later kwamen daar landschappen en zoogdieren bij. Hij neemt ons mee in de totstandkoming van zijn portfolio en hoe je het beste te werk kunt gaan bij landschaps- en dierenfotografie. Hij deelt zijn tips, bijvoorbeeld welke apparatuur je het beste kunt gebruiken en welke voorbereiding je nodig hebt om een bepaalde foto te maken.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Richard? De lezing is toegankelijk voor alle geïnteresseerden, zowel leden als niet-leden.

Wel graag even vooraf aanmelden via infofvcsv@gmail.com i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen.

De lezing op donderdag 2 mei 2024 en vindt plaats in ’t Web, Spinnerie 15 in Loenen aan de Vecht, aanvangstijd 19:45u.

Kijk voor meer informatie op https://www.richardverroen.com/

Every october I am in the Swiss Alps to capture the fall colors and at one of my favorite spots I was so lucky to capture the larch trees lit by the sun, reflecting into the water of a lake.